Haber

Altay, Trendyol 1. Lig’de zafere hasret kaldı

Altay, Trendyol 1. Lig’de oynadığı son 7 maçta 5 yenilgi ve 2 beraberlik alırken, bu süreçte galibiyet hasreti çekiyordu.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’da işler kötü giderken, siyah-beyazlı ekip de galibiyet hasreti çekiyordu. Bu sezon ilk ve tek galibiyetini 2. haftada oynadığı Tuzlaspor maçında alan siyah-beyazlılar, sonraki 7 karşılaşmada Kocaelispor, Göztepe Erzurumspor FK, Ümraniyespor ve Gençlerbirliği’ne mağlup olurken, Bodrum FK ve Giresunspor ile berabere kaldı. Yaklaşık 2 aydır galibiyet alamayan Altay, ligde 5 puanla son sırada yer alıyor. Bahloul Djilali yönetimindeki Altay, bu kötü gidişatı kırmak amacıyla 29 Ekim Pazar günü oynanacak Sakaryaspor maçında sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Bahloul Djilali’nin oyunu beğenildi

Siyah beyazlı taraftarlar, Altay’ın başantrenörü olarak ilk maçına çıkan Bahloul Djilali’nin Gençlerbirliği karşılaşmasının ilk yarısında oynadığı futbolu sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlarla takdir ettiklerini dile getirirken, Oyuncuların performansları sosyal medyada yoğun eleştiri aldı. Teknik Direktör Bahloul Djilali’nin hafta içi antrenmanda oyuncularla tek tek ilgileneceği ve hafta sonu oynanacak Sakaryaspor maçında maksimum verim almaya çalışacağı öğrenildi. – İZMİR

kibriscik-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu