Teknoloji

Galaxy S24’ün yapay zeka özellikleri eski Samsung cihazlarına da gelecek mi?

Samsung, geçtiğimiz gün düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy S24 serisi ve yapay zekaya dayalı bir dizi özelliği duyurdu. Ve herkes duyurulan bu yapay zeka özelliklerinin eski modellere de gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Şimdi de Samsung’un bu özelliklerin en azından bir kısmını geçen yılın premium telefon ve tabletlerine taşıyacağı ortaya çıktı.

Hangi cihazların dahil olduğu sorulduğunda Samsung, Galaxy AI deneyiminin bu yılın ilk yarısında kullanıma sunulacağını söyledi. S23FE, ZFold5/ZFlip5Ve Sekme S9ile tüm Galaxy S23 serilerineGetireceğini duyurdu.

Samsung’un yeni yapay zeka araçları, dilleri gerçek zamanlı olarak çevirme veya metin ve e-postalardaki tonu düzeltme yeteneğini içeriyor. Sohbet Asistanı(Sohbet Yardımı), fotoğraflardaki gölgeler ve yansımalar gibi şeyleri otomatik olarak düzeltebilir Önerilen Düzenlemeler(Önerilen Düzenlemeler) ve klasik metin tabanlı sorguları Google Lens uygulamasına benzer bir biçimde görsel aramayla birleştiren Google tarafından desteklenmektedir. Aranacak ÇevreÖzellikler şunları içerir:

Şu anda tüm Galaxy AI özelliklerinin tüm cihazlarda bulunup bulunmayacağı belli değil. Ayrıca S24 serisinde kullanılan işlemcilerin olmadığı eski modellerde ne kadar performans kaybı yaşanacağı da belirsiz. Bununla birlikte, Samsung’un yeni yazılımının en azından bir kısmını geçen yılın amiral gemisi cihazlarına getirme sözü verdiğini görmek gerçekten güzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu