Haber

Kağıthane’de açılan yangında yoldan geçen Kur’an kursu öğretmeni hayatını kaybetti.

KAĞITHANE’de açılan yangında 25 yaşındaki Kuran kursu öğretmeni Ramazan Arslan hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, gece saatlerinde Hamidiye Mahallesi Girne Sokak’ta meydana geldi. Teze göre, araçlarıyla sokağa çıkan bir grup, ellerindeki silahlarla ateş açtı. O sırada sokaktaki bir iş yerinden şeker alıp öğrencilerine götürmek için camiye yürüyen gerçek Kuran hocası Ramazan Arslan (25) ve bir kişi yaralandı. Seken mermilerden biri 3 katlı apartmanın birinci katındaki apartmanın camından geçerek duvara isabet etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. 25 yaşındaki Kur’an-ı Kerim öğretmeni Ramazan Arslan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralının durumunun yeterli olduğu öğrenildi.

Ramazan Arslan’ın cenazesi, adli tıp incelemelerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak, ikindi namazına müteakip defnedilmek üzere Düzce’ye gönderildi. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

“BURADA BÖYLE ŞEYLER OLUYOR”

Silah seslerini duyan Orhan Aksungur, “Akşam burası çok kalabalıktı. Hayatını kaybeden öğretmen için herkes çok iyi biri olduğunu söyledi. Ben tanımıyordum ama kime sormuşsanız o söyledi. iyi bir insan olduğunu söyledi.Bu mahallede hep böyle olaylar oluyor.İki gün önce aynı yerde esnafı vurmuşlar.Rastgele vuruyorlar.Hangi çağda?”Bu da ne? söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu